Waarom deze handleiding?

Wil jij als tekstprofessional aan de slag met het professionaliseren van jouw bedrijfsvoering? Zorg dan dat de volgorde van je werkzaamheden – je workflow – klopt. Doe de juiste dingen op het juiste moment. Lees deze handleiding inclusief gratis mini-cursus en zet vandaag nog jouw eerste stap.

Wat ga je leren?

  • Met behulp van deze handleiding creëer je jouw professionele basis voor langdurige, gelijkwaardige en soepele samenwerkingen.
  • Met een heldere workflow verban jij onbetaalde uren en onrealistische verwachtingen van klanten naar het verleden.
  • Je leert weg bewegen van de ‘hollen of stilstaan’ manier van werken die veel ondernemende schrijvers achtervolgt.
  • Je geeft niet langer al jouw tijd en energie gratis weg in briefinggesprekken en tijdens koffiemomentjes; in plaats daarvan leer je het traject van aanvraag tot facturatie professioneel aan te pakken. Tel (letterlijk) uit je winst!
  • Je voorkomt vervelende verrassingen tijdens een project omdat je vooraf heldere afspraken weet te maken.
  • Dankzij een vaste, professionele workflow zorg jij voor rust, overzicht en houd je vol zelfvertrouwen de leiding tijdens projecten.

Deze handleiding is onderdeel van mijn Textpert Traject en gebaseerd op alle kennis en ervaring die ik de afgelopen tien jaar als tekstschrijver, copywriter, marketeer, coach en ondernemer opdeed. Ik weet zeker dat deze kennis jou gaat helpen in het (verder) professionaliseren van je schrijfbusiness.

%

Succesgarantie

%

Confronterend

Schrijvers gingen je voor

Download hier jouw handleiding:

[activecampaign form=15]