Diep luisteren naar jezelf en leren uitspreken wat in jou leeft

Duur: 1/1,5 uur

Locatie: online

Deelnemers: min. 2, max. 4

Investering: €0,-

Concurrentie tekstschrijvers

Verder luisteren dan de oppervlakte

Stilstaan, jezelf als mens horen, verbinden met jezelf en de ander; geen overbodige luxe anno nu. Om iedereen die dit wil hier een handje bij te helpen organiseer ik Sharing Circles. Tijdens zo’n cirkel:

  • Creëren we een veilige, heilige ruimte samen.
  • Deel je wat je op je hart hebt. Althans; het stuk dat je daarvan wil en durft te delen. Een mega oefening in diep naar jezelf luisteren en vervolgens je ruimte innemen.
  • Als je niet degene bent die deelt, luister je. Zonder te oordelen, zonder te reageren, zonder te adviseren en zonder op te lossen. Jaja, bijt die tongetjes maar af.

Waarom zou je dit willen?

 • Omdat het zo fijn is om met gelijkgestemden – die iets in gang willen zetten – te verbinden.
 • Om je deep listening skills te oefenen: diep luisteren naar jezelf en de ander.
 • Om je Gods-complex (altijd willen redderen, adviseren, coachen) te temmen.
 • Om te leren delen vanuit je hart in plaats van vanuit je hoofd.
 • Om woorden te geven aan wat er in jou leeft.
 • Om te ervaren hoe het is wanneer mensen oordeelloos, meningloos en met aandacht naar je luisteren.

 

Tijdens onze cirkel ben ik als spaceholder aanwezig met mijn kennis en eigen-wijsheid. Bovendien neem ik mijn ervaring in persoonlijke ontwikkeling, coaching, ceremonieel werk, groepsdynamiek, pijnstukken, systemisch werk en open communicatie mee. Maar vooral ben ik aanwezig als liefdevol, luisterend mede-mens. Benieuwd naar jouw verhaal!

Keertje meedoen? Kan!

De Sharing Circles vinden plaats rondom nieuwe of volle maan. Ze zijn online, gratis, vrijblijvend en verbindend. Aanwezigheid gaat vaak op uitnodiging. Maar je kunt jezelf ook aanmelden door een mailtje te sturen naar rachel[at]rachelfelix.nl of stuur me een bericht via LinkedIn. Je bent van harte welkom!

Als ik je aanmelding binnen heb, stuur ik je één week vorafgaand aan onze cirkel wat extra informatie en de link van onze online space. Houd er rekening mee dat je met je aanmelding 1 van de 4 plekjes bezet houdt; kom dus ook écht. Of meld je op tijd af. 

Jouw delen in een sharing circle opent deuren. Naar je oer eigen-wijsheid en naar die van anderen die zich in jouw verhaal herkenen. Of juist niet herkennen. Zo komt iedereen dichter bij diens eigen ware weten.

– Moi –

Verbinden met je hart

Een cirkel is een manier om te verbinden met je eigen hart en uit te spreken wat daar leeft. Soms schrik je er zelf van ;). Je hoeft geen antwoorden te vinden. ‘Gewoon’ delen, luisteren, ontvangen, gezien, gehoord  worden en je laten dragen (vond ik altijd heel spannend). En omgekeerd anderen ‘gewoon’ ontvangen, hun proces er laten zijn. Horen wat er bij hen leeft, maar je hoeft er niet voor hen te zíjn.

Bij een sharing cirkle aanwezig zijn vraagt niks van je. Je mag er gewoon zijn met alles wat op dat moment in jou is: overprikkeldheid, blijdschap, verdriet, boosheid, euforie, enthousiasme, frustratie en ingewikkelde gevoelens. Alleen luisteren en – als het toch niet fijn voelt – eerder afhaken is ook helemaal ok. Meestal is het dus júist fijn om bij een cirkel aanwezig te zijn in het kader van zelfzorg.

creatieve coaching, hekserij, sparingspartner, wandelcoaching, ondernemerscoach

 “Rachel is een leuk mens, professioneel en vol met kennis; dat straalt ze uit. Bedankt voor deze mooie ervaring! Ik ben heel blij dat ik heb besloten om mee te doen.”

– Joyce van Vught –

 Je hebt een kracht om op een verbindende manier relevante en confronterende thema’s te bespreken door het heel erg bij jezelf te houden en van daaruit verder te gaan en anderen mee te nemen in je redenatie en vooral ook je gevoel. Dat was voor mij mooi om mee te maken.

– Renate –

Welkom bij je oer eigen-wijsheid!

link met me:

Dagelijks plaats ik interessante content op LinkedIn. Stuur me dus vooral een connectieverzoek. Vind ik leuk!

Rachel Felix

Vragen? Ik hoor ze graag!
  Email

  rachel[at]rachelfelix.nl

  Of schrijf je in voor de Wachtlijst: Verse Heksen Community

  Naar aanleiding van mijn boek en podcast (volop in de maak), beheer ik ook de Verse Heksen (die iets in gang willen zetten) Community. Je wordt gratis lid. Schrijf je in voor de wachtlijst!

  7 + 3 =