Rachel Felix

Sustainable Story & Visie


Groei vanuit de inhoud

Ik wil dit niet meer, kon ik alleen nog maar denken.

Ik wil geen commerciële SEO-teksten zonder inhoud schrijven.
Ik kan niet gisteren af hebben wat je me vandaag pas mailt.
Ik geloof niet in wat jullie doen dus wil ik er als schrijver ook niet aan bijdragen.
Ik wil geen stress meer ervaren door dingen waar ik – heel eerlijk gezegd – niet eens om geef.

Na deze inzichten, volgde de verandering snel. Door terug te keren naar mijn ware expertise, mijn ware verhaal en mijn ware visie, creëerde ik focus, zelfvertrouwen en zichtbaarheid vanuit eigenheid. Ik wist weer wat ik voor wie wilde doen en kon me volledig op mijn ideale klanten richten om hen te helpen hun betekenisvolle experstatus te claimen.

 

Inmiddels werk ik samen met mensen die ambitie hebben, niet met mensen met vooral moeite. Daarbij vind ik het belangrijk dat naast winst boeken ook het welzijn van de wereld de aandacht van mijn klanten heeft.

“Ik heb het al heel vaak gedaan. Dus ik weet dat ik het kan.”

  • Doortastend
  • Eenvoud
  • Goede luisteraar
  • Inclusief humor

Mijn visie

Of je nu afdeling beter wilt aan kunnen sturen, je organisatie next level wilt krijgen of je onderneming wilt laten groeien; dat alles lukt je alleen vanuit een sterke basis. Die basis bestaat uit jouw expertise, verhaal & visie. Door die helder te kunnen verwoorden en verspreiden creëer je zichtbaarheid en helderheid en daarmee claim je jouw expertstatus. Dat zorgt voor groei vanuit de inhoud.

Dankzij mijn achtergrond in marketing en communicatie plus mijn jarenlange ervaring als schrijver, ben ik de juiste persoon om jou te helpen bij het vinden, vangen verwoorden en verspreiden van jouw expertise, verhaal & visie. De afgelopen jaren werkte ik op die manier samen met CEO’s, (marketing- & communicatie-) managers, afdelingshoofden, coaches en thought leaders.

Welk traject we ook samen aangaan (masterclass, cursus, 1-op-1 traject, incompany), ik neem naast mijn ervaring ook altijd de kennis mee die ik vanuit mijn eeuwige interesse zelf opdeed in diverse coachingsprogramma’s; van een spiritueel Intuïtief Traject tot trainingen als ‘Verkopen vanuit verbinding’, ‘Succesvol Ondernemen’ of ‘Duurzaam Communiceren’.

Eén ding hebben al mijn klanten met mij gemeen: we zijn allemaal vastberaden om de beste binnen ons vakgebied te worden. Herken jij dat? En begrijp je dat de kracht van jouw eigen unieke expertise, verhaal & visie daarbij onmisbaar is voor een heldere positionering? Ga dan met me in gesprek. Dan kijken we samen hoe ik jouw onderneming of organisatie kan helpen groeien vanuit de inhoud.

Contact

rachel@rachelfelix.nl

online

@rachelenco