Jouw Merkverhaal & Missie

Voor klanten zet je het zo op papier, maar voor jezelf als schrijver blijven het onontdekte pareltjes: Jouw Merkverhaal & Missie.

Terwijl je weet dat een mooi merkverhaal en meeslepende missie zorgen voor vertrouwen, herkenbaarheid en jou als merk geliefd en toegankelijk maken.

Waarom in *^%$#naam krijg je deze belangrijke aspecten van je bedrijf voor jezelf dan niet helder op papier?!?! Waarom liggen jouw unieke verhaal en je mooie missie te vergaan onder een laag stof, zelfkritiek, twijfel en belemmerende overtuigingen? Terwijl ze de kern & kracht van jouw schrijfbusiness behoren te zijn. Hoog tijd om daar verandering in te brengen want op deze manier laat je echt te veel moois liggen.

Jij wilt…

  • … rust doordat je weet wat je wilt vertellen en hoe je dat wilt doen,
  • … niet langer dagelijks de behoefte voelen om jezelf te vergelijken met anderen omdat je onderneemt vanuit jouw authentieke verhaal & missie,
  • … focus in je ondernemerschap, bedrijfsvoering en communicatieuitingen omdat je weet wie je bent als schrijver en wat je voor jouw klanten wilt betekenen,
  • … zelfvertrouwen vanuit authenticiteit,
  • … wijsheid om de juiste keuzes te maken gebaseerd op jouw kernwaarden,
  • … zichtbaarheid dankzij het delen van samenhangende content; content waardoor je doelgroep jou als de ‘go to’ binnen jouw niche gaat zien,
  • … erkenning van jezelf en van je klanten; je hebt niet langer een verborgen verhaal & missie maar weet beide nu vol trots te verwoorden en uit te dragen. Respect 🤟🏼.

Expert Training Jouw Merkverhaal & Missie

Deze training is volop in ontwikkeling en komt begin 2021 online. Wil je weten wanneer je van start kunt? Schrijf je dan in op de wachtlijst; dan ben je er als eerste bij. 

Deze Expert Training Jouw Merkverhaal & Missie bestaat uit:

 …vier weken vol zelfonderzoek en zelfinzicht. Omdat je als mens en als merk naar binnen moet keren voor je naar buiten kunt treden. 

… vier modules boordevol lessen waarin ik je op basis van mijn 10+ jaar kennis, ervaring en voorbeelden alles leer over het vinden van jouw missie en het schrijven van jouw merkverhaal.

…alle tools, tip, tricks, theorie en concrete opdrachten die jij nodig hebt om Jouw Merkverhaal & Missie te vinden, vangen, verwoorden en verspreiden.

…twee online live Q&A sessies waarin je al je vragen aan mij kunt stellen. Ook ontmoet je hier alle andere deelnemers en je collega-schrijvers die lid zijn van mijn Community van Ondernemende Schrijvers.

…alle kennis die je opdoet, gebruik je voor het verhelderen van jouw Merkverhaal & Missie. Maar natuurlijk ook in je opdrachten voor klanten. Dubbele winst voor jou dus.

Voor deze klanten werk(te) ik als schrijver:

Reviews

“Je hebt een rustige manier van uitleg geven, je praat niet te snel, dus het is heerlijk om te volgen en naar je te luisteren!”

Renske Berkmoes

Taalhoed

“Precies de info en bijpassende opdrachten die iemand helpen een betere schrijver te worden.”

Marlies Fennema

Fennema Letters&Zo

“Tot nu toe vind ik de cursus erg interessant en heb ik veel nieuwe dingen geleerd. Ik ben enthousiast! Ben benieuwd naar de verdere modules!”

Janine

Leefjemee

“Kennis genoeg! Fijn om naar te luisteren.”

Marieke Schippers

Hide or seek

“Rachel gaat in haar training zo helder en to-the-point te werk, dat je in een mum van tijd zelf aan de slag kunt. En het ‘technisch’ ook nog begrijpt. In de training kwam precies datgene aan bod waar behoefte aan was. Een absolute aanrader!”

Sandra

Lindenberg

Expert Training Jouw Merkverhaal & Missie

Deze training is volop in ontwikkeling en komt begin 2021 online. Wil je weten wanneer je van start kunt? Schrijf je dan in op de wachtlijst; dan ben je er als eerste bij. 

Ontvang Tips & Tricks

Voor het professionaliseren van jouw schrijfbusiness. En krijg mijn Handleiding Workflow gratis toegestuurd.

Gelukt! We gaan samen werken aan een gezond en winstgevend schrijfbedrijf voor jou.