Groeisessie

Ik krijg vaak de vraag of ik een kop koffie wil drinken of langdurige coaching aanbiedt. Voor beide maak ik geen tijd vrij, omdat ik niet denk dat het de meest efficiënte manier is voor ons allebei. Bovendien lust ik geen koffie ;).
Wat ik wel doe is to-the-point en gericht op jouw expertise, marketing-, ondernemers- en schrijfstruggles een groeigesprek aangaan. Je kunt me dan alles vragen wat je wilt. Ik help je met heel veel frisse ideeën, enthousiasme en een kritisch oog graag een stuk verder door samen met je te brainstormen over hoe jij jouw unieke waarde als expert of textpert beter tot z’n recht kunt laten komen.

R

Hoe werkt zo’n 1-op-1 sessie?

  • Vooraf stuur ik je een vragenlijst. Zo weet ik waar jij mee worstelt en zie ik waar je mogelijkheden zitten.
  • Ik bekijk je website, social media kanalen, lees je (e-)boek of andere uitingen en onderzoek of ik al opvallende zaken zie waarover ik je kan adviseren.
  • Tijdens onze sessie gaan we gericht aan de slag met jou en je plannen. Je neemt je laptop mee want er gaat gewerkt worden.
  • Gedurende 1,5 uur krijg jij doelgericht antwoord op jouw vragen, praten we en geef ik je advies over wat voor jou belangrijk is.
  • Onze sessie vindt plaats via Zoom en we werken samen aan jouw teksten in Google Docs.

Reviews

“Ik schreef mij in voor een groeisessie met het idee om mijn schrijfvaardigheid te verbeteren, maar ik ging het gesprek uit met inspiratie om eens goed na te gaan denken over mijn aanbod en wat ik het liefst doe. Ik vond het een fijn en inspirerend gesprek. Heel duidelijk (en uitgebreid) opgezet en met direct al tips om toe te passen. Je hebt me echt aan het denken gezet en het vertrouwen dat je in me uitsprak was erg fijn.

Naar aanleiding van onze sessie heb ik een 1-op-1 aanbod uitgewerkt, de prijs daarvan verhoogd en het gecommuniceerd naar de deelnemers van de workshop. Daarnaast werk ik achter de schermen op dit moment aan het aanpassen van mijn webteksten, en probeer ik minder uitroeptekens te gebruiken ;). Ik vond het een erg prettig gesprek en het lijkt me super om in de toekomst een samenwerking met je aan te gaan.”

Elsemiek van Roekel

Social Workout

“Rachel bewijst tijdens een groeisessie dat je in een korte tijd veel kunt groeien. Samen ga je de diepte in, specifiek gericht op jouw onderneming. Woorden over en weer leiden tot nieuwe inzichten, waarmee een overvloed aan inspiratie ontstaat om direct mee aan de slag te gaan. Hoe gaaf dat zoiets voor het oprapen ligt? Can’t wait om opnieuw met Rachel aan het werk te gaan voor een nieuwe portie helderheid en focus.”

Marloes Weerenpas

Mevrouw CHA

Waarom bied ik dit aan?

Het doel van een groeisessie is om jou het lef, inzicht en de tools te geven om jezelf te gaan profileren als de expert of textpert die je bent of wilt zijn. Ik geloof namelijk dat je je leven en bedrijf zelf kunt inrichten zoals je wilt. Maar dan moet je wel je eigen waarde en mogelijkheden zien. Vaak zijn dat er gigantisch veel meer dan je nu denkt! Ideeën ontstaan bij mij spontaan dus ik denk niet alleen mee vanuit jouw inhoud (je verhaal, visie en expertise), maar bedenk ook graag nieuwe verdienmodellen, businessplannen en marketingconcepten waar jij vervolgens mee aan de slag kunt.

Kosten

€ 249,-

per sessie van 1,5 uur + 1,5 uur voorbereiding (ex. btw)

Deze ondernemers gingen je voor in een Groeisessie:

“Rachel had ons gesprek goed voorbereid en de lijn was duidelijk merkbaar, maar het bleef wel een open gesprek en geen statisch interview. Rachel vraagt goed door en is op een prettige manier confronterend. Het gesprek was voor mij een bevestiging van mijn keuze om de focus in mijn bedrijf te veranderen en me te richten op teksten en eindredactie. Ze gaf duidelijk aan waarom ze vond dat een optie die ik noemde (een stage bij een bepaald platform) niet passend was, omdat ik al veel verder ben als tekstschrijver en kwam actief met ideeën die ze wel voor mij zag op basis van mijn ervaring en de branches die ik goed ken.

Ik heb al diverse klanten voor wie ik schrijf en redigeer en dat ga ik verder uitbouwen met haar tips. Ik vond het heel prettig dat Rachel me al actief volgde en ook voordat we elkaar spraken reageerde als ik iets op LinkedIn of Instagram plaatste. Dat is versterkt na ons gesprek.”

Tamara Verweij

Office Support

“De opzet van de groeisessie was helder en gestructureerd en bood ook ruimte voor flexibiliteit. Rachel had zich goed ingelezen, luisterde oprecht en stelde goede en fijne vragen, die me aan het denken zetten. De tips en passende adviezen die Rachel me heeft gegeven heb ik gelijk uitgewerkt. Ze straalt veel energie en know-how uit en dat alleen al inspireert mij enorm.

Door de groeisessie zag ik in dat ik eigenlijk al heel erg op de goede weg ben en in dit stadium vooral moet doorgaan waar ik mee bezig ben.Rachel’s enthousiasme en kennis triggert me zeker om haar in de gaten te blijven houden en wellicht op een later moment samen te werken.”

Femke de Caluwe

Succes Met Je Stichting