Eigenwijze Sessie

Alle aandacht voor het herontdekken, activeren van jouw eigen-wijsheid

Duur: 1 uur

Locatie: online

Investering: €0,-

Concurrentie tekstschrijvers

Vrijblijvende kennismaking

Tijdens een Eigenwijze Sessie maken we kennis, van vrouw tot vrouw, mens tot mens en bespreken we wat er op dit moment in jouw leven speelt waarbij je meer van je eigen-wijsheid gebruik wil kunnen maken.Tijdens een Eigenwijze Sessie kun jij mij al je vragen stellen. Graag zelfs! Zo verdiepen we ons in jouw uitdagingen:

→ Waar loop je tegenaan op het gebied van leven vanuit jouw eigen-wijsheid? Wat houdt je tegen daarin?

→ Wat zijn je dromen en je doelen? Je wensen en verlangens?

→ Wanneer je een ondernemers- of werkvraag hebt: hoe ziet je huidige baan, bedrijf of aanbod eruit? Hoe wil je dat het eruit ziet?

“Het in gesprek gaan met Rachel om je eigen struggles te bespreken werkt goed. Vaak zit het antwoord al in je, maar heb je iemand nodig om dat antwoord eruit te trekken. Rachel geeft goede tips en stelt kritische vragen.”

-Lars Meijer –

Is een Eigenwijze Sessie iets voor jou?

Een Eigenwijze Sessie is interessant voor vrouwen die zichzelf en hun eigen-wijsheid serieus nemen. Dus: 

 • Snap jij dat eenvoud kracht is, maar lukt het je nog niet om daar bij te komen of blijven?
 • Wil jij verbinden met jezelf en anderen vanuit je hart, maar ervaar je blokkades?
 • Wil jij de verschillende cycli (o.a. seizoenen, maan, menstruatie) leren kennen om je af te kunnen stemmen op jouw eigen en onze natuur?
 • Wil jij (natuur)inclusiever denken, voelen, doen? En zie je de waarde van onze oude wijsheid (hekserij) hierin?
 • Neem jij de wijsheid van jouw lichaam serieus, maar geef je nu nog te vaak geen gehoor daaraan?
 • Wil jij beslissingen vanuit jouw intuïtie maken, zonder dat je hoofd daar steeds tussenkomt?
 • Ben jij er klaar voor om maakbaarheid aan de kant te schuiven om te vertrouwen op hoe de dingen zich ontvouwen, maar weet je ook dat je hiervoor nog oude denkpatronen moet doorzien en loslaten?
 •  

  Dan maak ik sowieso een diepe buiging voor je en geef ik je een daverend applaus! Jeeeeeh! Ik maak heel graag kennis met iemand zoals jij.

  Hoe werkt dat dan?

  Een Eigenwijze Sessie is geheel vrijblijvend. Bedoeld voor jou wanneer je overweegt mee te doen aan mijn 1:1 Traject. Voel of denk je van wel? Of misschien? Laten we dan kennismaken, onderzoeken wat er in jou leeft en ontdekken of ik degene ben die je daarbij kan begeleiden. We kijken aan het einde van het gesprek of mijn aanbod past bij wat jij zoekt. Is dat zo? Dan gaan we samen aan de slag! Is dat niet zo? Dan hebben we in ieder geval een leuke kennismaking en interessant gesprek gehad.

  Waarom zou je dit willen?

  Tijdens een Eigenwijze Sessie wordt er iets in gang gezet. Doordat we eigenschappen en aspecten van jou, die jij als vanzelfsprekend ziet, gaan bevragen. Niet om antwoorden te vinden, wel om jouw eigen-wijsheid te activeren. We hoeven het niet te weten, verklaren of fiksen. Wel opmerken. Zodat jij op een andere manier bij, met en als jezelf aanwezig kunt zijn. Vanuit jouw feminiene oer eigen-wijsheid, want geloof me: ook in jou leeft die kracht.

  Tijdens onze sessie ben ik als professionele bevrager, kritische heks en spaceholder aanwezig met mijn kennis en mijn eigen-wijsheid. Ook neem ik mijn ervaring in persoonlijke ontwikkeling, coaching, ceremonieel werk, helen van pijnstukken en open communicatie mee. Maar vooral ben ik aanwezig als liefdevol, luisterend mede-mens. Jouw wijsheid en grenzen zijn leidend. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

  “Hartstikke leuk, alles zelluf doen. Maar ik wist ook wel dat de goudeerlijke mening en een subtiele schop onder mijn kont van een buitenstaander precies waren wat ik nodig had. Elke cent meer dan waard!”

  – Romy Veul –

  Professionele bevrager, luisteraar, liefdevolle & kritische heks

  Als veelzijdige professional heb ik een rijke achtergrond in ceremonieel werk, communicatie en coaching. Vanuit een diepe connectie met spirituele praktijken en een scherp inzicht in menselijke dynamieken, begeleid ik individuen en groepen naar een herontdekking van hun eigen oer-wijsheid, waarde en kracht. Door middel van hekserij, ons oude weten, onze oer-wijsheid, nodig ik jou als deelnemer uit om met humor en creativiteit jouw diepste zelf te verkennen en weer de leiding te geven. Zodat je weer vol vertrouwen jouw eigen-wijze koers durft te volgen. Je herontdekt een bruisende levenslust en diepe rust om vanuit vertrouwen, vrijheid en verbinding jouw volledige potentie te benutten en dus de meeste waarde toe te voegen aan onze wereld.

  De sfeer was open, toegankelijk en respectvol. Waardoor het makkelijk was om alle shit en onzekerheden op tafel te gooien. Een dikke dankjewel Rachel! Ik heb zoveel zin in de volgende stappen!”

  – Mirjam van Elst –

  Ik wil graag kennismaken

  link met me:

  Dagelijks plaats ik interessante content op LinkedIn. Stuur me dus vooral een connectieverzoek. Vind ik leuk!

  Rachel Felix

  Vragen? Ik hoor ze graag!
   Email

   rachel[at]rachelfelix.nl

   Of schrijf je in voor de Wachtlijst: Verse Heksen Community

   Naar aanleiding van mijn boek en podcast (volop in de maak), beheer ik ook de Verse Heksen (die iets in gang willen zetten) Community. Je wordt gratis lid. Schrijf je in voor de wachtlijst!

   15 + 6 =