Dus daar stond ik met mijn idee: de eerste businesstrajecten speciaal voor schrijvers in Nederland en België opzetten. Trajecten waarin ik al mijn kennis bundel die ik de afgelopen tien jaar opdeed als schrijver, contentmarketeer en ondernemer op het gebied van schrijven, menselijke marketing, ondernemen en nieuwe rijkdom. Omdat ik wil dat alle Nederlandstalige ambitieuze schrijvers, copywriters, contentmakers, VA’s met schrijfambitie, communicatieprofessionals en marketingmensen overal ter wereld succes hebben met hun schrijfbusiness. Om vanuit dat succes en vanuit zelfvertrouwen hun klanten nog beter te kunnen bedienen.

Jaja. Leuk idee. En dan?

Ik vertel je hier precies hoe ik mijn trajecten succesvol wist op te zetten.

Omdat ik geen idee had waar te beginnen lag het idee eerst 3 jaar op de planken.

1 jaar. 2 jaar. 3 jaar.

In die jaren zat ik niet stil. Ik bleef schrijven voor high-end ondernemers en organisaties en begon via kleine stapjes met het verwezenlijken van mijn droom; met het geven van workshops, het verzorgen van events voor schrijvers, samenwerkingen met junioren, stages…

De vaart kwam er pas in toen ik besloot er helemaal, honderd procent voor te gaan. Ken je dat?

De hulp van Rick (wie is Rick?) bleek onmisbaar. Samen bouwden we via value propositions, customer journeys, doelgroepenonderzoeken en productbeschrijvingen onze trajecten van de grond af aan op. Rick vanuit zijn kennis van user centered design, productontwikkeling, Lean en Agile werken. Ik vanuit mijn kennis van (content)marketing, schrijven, ondernemen en de doelgroep; ondernemende schrijvers.

De eerste groep was binnen enkele weken uitverkocht. Net zoals de tweede en de derde en… Er bleek enorm veel behoefte aan ons aanbod! Kijk maar: 

Nu is het jouw beurt: hoe ga jij de switch maken van ‘gewoon je werk doen’ naar ‘gewaardeerd worden als de expert die je bent’?

Schatten jijzelf en (potentiële) klanten jouw kennis, kunde en expertise op waarde? Zien zij wat er allemaal komt kijken bij het werk dat je doet? En werkt jouw schrijfbusiness voor jou? Of beul jij jezelf af om de boel draaiende te houden? Laten we daar dan direct verandering in brengen.

Mijn Textpert Traject start slechts een paar keer per jaar en is tot nu toe steeds weken van tevoren al uitverkocht; kijk dus snel op mijn site of er voor de aankomende groep nog een plekje vrij is!

Zullen we samen aan de slag gaan met het succesvol maken van jouw schrijfbusiness?

Ontvang Tips & Tricks

Voor het professionaliseren van jouw schrijfbusiness. En krijg mijn Handleiding Workflow gratis toegestuurd.

Gelukt! We gaan samen werken aan een gezond en winstgevend schrijfbedrijf voor jou.