Hoe ik mijn trajecten succesvol wist op te zetten

19 augustus 2020

door Rachel Felix

®️Via mijn gratis content, online trainingen en unieke businesstraject leer ik jou een slimme & strategische schrijfbusiness neerzetten. Want wij schrijvers en ons vak schrijven mogen - door onszelf (!) - wel eens meer op waarde geschat worden. Dat begint met professionaliseren. Samen aan de slag dus en op naar een schrijversrevolutie 💪.

Dus daar stond ik met mijn idee: de eerste businesstrajecten speciaal voor schrijvers in Nederland en België opzetten. Trajecten waarin ik al mijn kennis bundel die ik de afgelopen tien jaar opdeed als schrijver, contentmarketeer en ondernemer op het gebied van schrijven, menselijke marketing, ondernemen en nieuwe rijkdom. Omdat ik wil dat alle Nederlandstalige ambitieuze schrijvers, copywriters, contentmakers, VA’s met schrijfambitie, communicatieprofessionals en marketingmensen overal ter wereld succes hebben met hun schrijfbusiness. Om vanuit dat succes en vanuit zelfvertrouwen hun klanten nog beter te kunnen bedienen.

Jaja. Leuk idee. En dan?

Ik vertel je hier precies hoe ik mijn trajecten succesvol wist op te zetten.

Omdat ik geen idee had waar te beginnen lag het idee eerst 3 jaar op de planken.

1 jaar. 2 jaar. 3 jaar.

In die jaren zat ik niet stil. Ik bleef schrijven voor high-end ondernemers en organisaties en begon via kleine stapjes met het verwezenlijken van mijn droom; met het geven van workshops, het verzorgen van events voor schrijvers, samenwerkingen met junioren, stages…

De vaart kwam er pas in toen ik besloot er helemaal, honderd procent voor te gaan. Ken je dat?

De hulp van Rick (wie is Rick?) bleek onmisbaar. Samen bouwden we via value propositions, customer journeys, doelgroepenonderzoeken en productbeschrijvingen onze trajecten van de grond af aan op. Rick vanuit zijn kennis van user centered design, productontwikkeling, Lean en Agile werken. Ik vanuit mijn kennis van (content)marketing, schrijven, ondernemen en de doelgroep; ondernemende schrijvers.

De eerste groep was binnen enkele weken uitverkocht. Net zoals de tweede en de derde en… Er bleek enorm veel behoefte aan ons aanbod! Kijk maar: 

Nu is het jouw beurt: hoe ga jij de switch maken van ‘gewoon je werk doen’ naar ‘gewaardeerd worden als de expert die je bent’?

Schatten jijzelf en (potentiële) klanten jouw kennis, kunde en expertise op waarde? Zien zij wat er allemaal komt kijken bij het werk dat je doet? En werkt jouw schrijfbusiness voor jou? Of beul jij jezelf af om de boel draaiende te houden? Laten we daar dan direct verandering in brengen.

Mijn Textpert Traject start slechts een paar keer per jaar en is tot nu toe steeds weken van tevoren al uitverkocht; kijk dus snel op mijn site of er voor de aankomende groep nog een plekje vrij is!

Zullen we samen aan de slag gaan met het succesvol maken van jouw schrijfbusiness?

Doe mee

Textpert Traject

Ons Textpert Traject is een groepstraject van twee maanden waarin je leert om jouw schrijfbusiness slim & strategisch op te zetten. Je werkt aan je eigen profilering, professionalisering, workflow en alles dat daarbij komt kijken. Dit traject is geschikt voor tekstprofessionals die nieuw zijn in het ondernemende schrijverschap of tekstprofessionals die al een tijdje meelopen, maar nog steeds het gevoel hebben ‘maar wat te doen’.

Expert - 1 op 1 - Traject

Ons Expert Traject is een 1-op-1 (of 2-op-1) traject van drie of zes maanden. Hierin werk je aan het optimaliseren van je schrijfbusiness en het neerzetten van jezelf als dé expert binnen jouw niche en specialisatie. Dit traject is geschikt voor de tekstprofessional met een goedlopende schrijfbusiness waarin het wringt omdat je voelt dat er nog zoveel meer in jou en je bedrijf zit.

Andere schrijvers lazen:

Hoe maak ik een offerte als freelance tekstschrijver of copywriter?

Hoe maak ik een offerte als freelance tekstschrijver of copywriter?

Wanneer je als freelance tekstschrijver of copywriter een offerte mag uitbrengen, roept dat vaak vragen op, zoals: hoe maak ik een professionele offerte als freelance tekstschrijver of copywriter? Wat moet er allemaal in mijn offerte staan? Hoe weet ik hoeveel uren ik...

Ontvang Tips & Tricks

Voor het professionaliseren van jouw schrijfbusiness. En krijg mijn Handleiding Workflow gratis toegestuurd.

Gelukt! We gaan samen werken aan een gezond en winstgevend schrijfbedrijf voor jou.