Mix & Match Schrijftrainingen

Leer jouw visie en verhaal helder verwoorden dankzij mijn korte, krachtige en concrete driedaagse schrijftrainingen. Denk meer, schrijf minder, schrijf (waan)zinnig!

Je wilt je schrijfskills verbeteren, maar niet wekenlang met een cursus bezig zijn waarvan de helft voor jou niet relevant of interessant is. Dan ben je hier op de juiste plek!

Dankzij mijn driedaagse Mix & Match Schrijftrainingen krijg je snel de basis van het schrijven onder de knie. De kleine tijdsinvestering van een uur per dag helpt je om jouw verhaal en visie helder te verwoorden. Je beslist zelf welke schrijfvaardigheden je wilt verbeteren. 

Alle online trainingen zijn eenvoudig op je mobiel, tablet of laptop te volgen. Gedurende drie dagen werk jij lekker thuis op de bank of onderweg in de trein aan je schrijfskills; zo simpel kan schrijven zijn!

Inhoud

Iedere training bestaat uit praktische schrijftips, weetjes, tricks, quizes, voorbeelden en schrijfoefeningen.

Videolessen en werkboeken

Sommige trainingen bevatten handige lesvideo’s of een werkboek met extra opdrachten. 

Schrijfopdrachten

Je sluit altijd af met een Grote Schrijfopdracht om alles wat je leerde meteen toe te passen in de praktijk.

Opzet

Je volgt de online schrijftrainingen op je mobiel, tablet of laptop. 

Kosten

Je betaalt met iDeal. De prijzen zijn inclusief BTW. Ben je ondernemer? Dan krijg je de BTW dus terug.

Tijdsinvestering

Drie dagen lang investeer je per dag één uur in het verbeteren van je schrijfskills.

Reviews

“Je hebt een rustige manier van uitleg geven, je praat niet te snel, dus het is heerlijk om te volgen en naar je te luisteren!”
Renske Berkmoes – Taalhoed

“Precies de info en bijpassende opdrachten die iemand helpen een betere schrijver te worden.”
Marlies Fennema – Fennema Letters&Zo

Bekijk de trainingen

 

Over mijn Liefde voor Letters

Ik wil duurzame, innovatieve organisaties en bewuste ondernemers hun verhaal laten vertellen. Zodat de wereld leest dat het anders kan. Daarvoor wil ik iedereen die schrijft bewust maken van het belang van tekst. Omdat ik te veel slechte, snel in elkaar geflanste, slordig geschreven teksten voorbij zie komen. En dan breekt mijn schrijvershart. 

Want een tekst heeft aandacht nodig. Liefde zelfs. Het is een zorgvuldig, weldoordacht bouwwerk van woorden waarmee je jouw merk, jouw verhaal en jouw boodschap in de wereld zet. 

Neem er daarom de tijd voor. Besteed er aandacht aan. Aan de tekst als geheel en aan ieder onderdeel afzonderlijk. Want alleen dan sorteert je tekst resultaat. En geef je hem de kans te doen waar hij voor geboren is: het gesprek met je lezer aangaan.

 

 

Reviews

“Iedere les is kort en bondig geschreven wat ik fijn vind lezen. Fijn ook om met een intro-filmpje te beginnen waarin jij al je kennis deelt. Zo weet je meteen waar het over gaat.” 
Nicole Mathijssen – Travel Happiness

“Veel geleerd over schrijven, schrappen, zinnen, woordgebruik (en het weglaten van uitroeptekens).
Janine  – Leefjemee

Bekijk de trainingen

 

Waarom wil je dit leren?

Je kent vast wel die momenten dat je afhaakt als lezer omdat je een tekst niet kunt volgen: de schrijver verwoordde zijn gedachtes op een warrige manier en vergat deze logisch te ordenen en toegankelijk te verwoorden voor jou als lezer.

En dat terwijl je als lezer geen moeite wilt doen. Je wilt moeiteloos door een tekst heen glijden en in één keer begrijpen wat de schrijver zegt. Dat resultaat bereik je als schrijver alleen door jouw tekst helder te schrijven. 

 

 

 

 

 

 

Contact

rachel@rachelfelix.nl

online

@rachelenco