De waarde van woorden & woorden van waarde

Veel schrijvers zie ik zo hard werken terwijl ze zichzelf niet voldoende op waarde schatten. Herken jij dat als schrijver? Dan leer ik jou graag hoe je jouw schrijfbusiness slimmer en strategischer inricht. Doordat ik je inzicht geef in onze schrijfbranche en jouw kracht als unieke schrijver, laat ik jou een gezond, winstgevend(er) bedrijf bouwen. Via mijn trainingen, workshops, coaching, stages of samenwerkingen zetten inmiddels al vele schrijvers succesvol de stap naar een professioneler(e) schrijfbusiness.

Textpert Traject

Mijn Textpert Traject is het eerste businesstraject specifiek voor schrijvers in Nederland en België. Tijdens dit traject leer ik jou hoe jij je schrijfvaardigheid slim, strategisch en winstgevend(er) inzet als ondernemer. Zodat je net als ik zorgeloos kunt leven, reizen en genieten van jouw eigen schrijfbedrijf

Expert traject

Mijn Expert Traject is voor de schrijver die next level wil. We duiken samen de diepte in om jouw verhaal, visie, werkwijze en expertise te vinden, vangen, verwoorden en verspreiden. Vanuit die helderheid ga jij jouw rol als expert steviger neerzetten. We ontwikkelen ook een helder aanbod en maken jouw schrijfbusiness schaalbaar. 

Strategiesessie

Tijdens een strategiesessie brainstormen we to-the-point en gericht op jouw profilerings-, marketing-, ondernemers- en schrijfstruggles. Met jouw input en mijn frisse ideeën, enthousiasme en kritische oren vinden we jouw ware probleem. Vervolgens creëeren we een strategie en focus.

Online Schrijfcursussen

In mijn online schrijfcursussen leer ik jou de kracht van taal en tekst benutten. Ik geef je inzicht in waar je tijdens het schrijven aan wilt denken en in wat je los kunt laten. Zo wordt schrijven ook voor jou een makkelijke en effectieve bezigheid. 

‘Het ondernemende schrijverschap is een vak. En wat voor een vak!’

Reviews

“Wat heb ik de afgelopen tijd veel van Rachel geleerd. In het verleden kreeg ik geen zinnige zin op papier. Ik was onzeker over mijn eigen schrijven. Dankzij het 1-op-1 traject kreeg ik mijn missie, visie, verhaal en expertise scherp tijdens de start van mijn bedrijf. Ook kreeg ik handige tips om mijn onzekerheid los te laten. En ben ik op een andere manier naar teksten gaan kijken waardoor ik creatief durf te zijn in de teksten die ik nu onder andere schrijf voor Moderne Hippies. Het was een leerzaam en bovenal plezierig traject. Wekelijks deelde Rachel huiswerk in de vorm van theorie en opdrachten. Dit was erg nuttig, want de geleerde theorie mocht ik gelijk toepassen in opdrachten, waarna we het 1-op-1 bespraken. Alle theorie met betrekking tot het creëren van een duurzame contentstrategie kwam aan bod. Aan het eind van het traject had ik alle content voor mijn website geschreven en een goede aanzet gemaakt voor mijn contentkalender. Kortom ik was klaar om mijn expertstatus te claimen en dit wereldkundig te maken. Ik ben Rachel dankbaar voor de kennis en het vertrouwen dat ze me heeft gegeven de afgelopen maanden. Na afronding van het traject volgde al snel mijn eerste grote opdracht en sindsdien blijft het doorstromen.

Als je op zoek bent naar iemand die veel kennis heeft van het verwoorden van verhalen en iemand die bereid is om haar jarenlange kennis en ervaring te delen, om jou te laten groeien in jouw profilering en schrijfvaardigheden dan ben je bij Rachel aan het juiste adres.”

Jantine Reijlink

Digital Stories

“Ik raad een samenwerking met Rachel aan wanneer je op zoek bent naar iemand die je helpt de expertstatus van je organisatie te claimen. Vanuit een duidelijk visie en strategie waarbij je niet blijft hangen in wollige documenten en presentaties. Maar concreet invulling aan deze ambitie geeft.

In ons contact gaf Rachel altijd duidelijk aan wat ik mocht verwachten. Ook is ze een fijne gesprekspartner en durft ze kritische vragen te stellen. Open, eerlijk en direct.”

Vincent Verhelst

Algemeen Directeur Bartosz (interim opdrachtgever)

“Wat ik fijn vind aan onze samenwerking is dat Rachel in staat is om goed te luisteren. Daarbij stelt zij heel prikkelende vragen die je weer kritisch naar je eigen kennen en kunnen laten kijken: is het zo bijzonder wat je doet? Waarom dan? Dat geeft mij het gevoel dat ik ook bij mijn klanten zoek: zonder schuring geen glans! En dat past dan weer heel erg bij de cultuur van ons bedrijf. 

Ik raad een samenwerking met Rachel aan wanneer je iets te vertellen hebt. Als je bovendien met haar mee kunt bewegen naar versimpeling dan kun je erg mooie resultaten bereiken.”

Jack van Gils

Managing Partner tBureau (interim opdrachtgever)