1-op-1 Mastermindtraject

Claim jouw expertstatus door consistent kwalitatief hoogwaardige content te creëeren en realiseer daarmee optimale groei vanuit de inhoud.

 

 

Ik had niet gedacht dat ik in korte tijd kon leren hoe je een goede tekst kan schrijven, maar Rachel heeft mij dat geleerd. Ik weet nu hoe ik gestructureerd kan schrijven met een heldere boodschap. En dat in persoonlijke sessies met korte instructues en veel oefenen. Prettig wanneer je graag leert vanuit de praktijk. Ik kan een samenwerking met Rachel echt aanbevelen.” – Marieke Hoffmann, MVO-programmaleider DELA

“Wat ik fijn vond aan werken met Rachel is dat er alle ruimte was voor vragen of onderwerpen die ter plekke aan bod kwamen. De training is een goed moment om je eigen verhaal weer eens helemaal door te spitten en helder te krijgen. De coaching liet mij inzien hoeveel meer we eruit kunnen halen! Daarbij gaf Rachel mij inzicht in mijn huidige schrijfstijl en bood ze concrete handvatten en technieken om deze te verbeteren.” Moniek van Daal – Oprichter Club Goud

Vanwege het exclusieve karakter van deze samenwerking, zijn er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Deelname is daarom alleen mogelijk via een selectieprocedure.

.

Na het Mastermindtraject laat jij jouw copy & content vóór je werken. Jouw expertise, gedachtegoed, aanpak, visie, verhaal of werkwijze weet je met minder moeite en meer resultaat onder de aandacht te brengen. Daarmee behaal je je doelen en gewenste groei vanuit focus en helderheid. Tijdens dit traject gaan we gedurende zes maanden intensief sparren op niveau, we werken nauw samen en gaan volledig de diepte in zodat jij het podium krijgt dat je verdient. 

De kennis en ervaring die je tijdens dit Mastermindtraject opdoet, pas je toe in al je contact met collega’s of (potentiële) klanten; of dat nu is via presentaties, lezingen, mailings, offertes, artikelen, lezingen, blogs, e-learnings of e-books.

Dankzij het 1-op-1 Mastermindtraject weet je steeds het juiste verhaal te vinden, verwoorden en verspreiden. Dit zorgt voor een enorme tijdswinst, heldere positionering en daarmee zichtbaarheid vanuit eigenheid.

 

Tijdens dit traject:

Tijdens het 1-op-1 Mastermind-traject werken we een half jaar intensief samen. Je gaat wekelijks op niveau met mij sparren: 1-op-1 sessies waarin ik jou op scherp zet. Iedere maand werken we daarnaast één dagdeel live samen om jouw onderneming of organisatie next level te krijgen. Het Mastermind-traject maken we samen op maat. Dat betekent dat jij mede bepaalt op welke specifieke onderwerpen je gecoacht wilt worden.

Mogelijke onderwerpen zijn: 

  • Hoe je via een helder verhaal, visie en boodschap aan de lopende band kwalitatief hoogwaardige klanten en deals binnenhaalt.
  • Hoe jij jouw verhaal &visie strategisch concretiseert en daarmee je expertstatus claimt.
  • Hoe jij jezelf en je bedrijf ijzersterk positioneert en in de markt zet zodat jouw ideale klant niet om je heen kan.
  • Hoe je door middel van een heldere positionering voor zichtbaarheid zorgt vanuit eigenheid. Lege marketing (korting op korting aanbieden, meeting na meeting inlassen) laat je voortaan links liggen.
  • Hoe je de hele online wereld van e-books, white-papers, social media, blogs, SEO laat werken voor de groei van jouw bedrijf.
  • Hoe je zo min mogelijk tijd kwijt bent aan je marketing door dit slim te organiseren.

 

Helaas kan ik niet iedereen helpen:

De afgelopen jaren werkte ik samen met CEO’s, ondernemers, (marketing- & communicatie-) managers, afdelingshoofden, coaches en thought leaders. Allemaal waren zij vastberaden om de beste binnen hun vakgebied te worden. Dankzij mijn achtergrond in marketing en communicatie plus mijn jarenlange ervaring als schrijver, was ik de juiste persoon om hen daarbij te helpen. Dat wil ik ook graag voor jou doen.

Of je nu zoekt naar verheldering om je afdeling beter aan te kunnen sturen, je organisatie next level te krijgen of je onderneming te laten groeien; dat alles lukt je alleen vanuit een sterke basis die als krachtig middel zorgt voor eigenheid, zelfvertrouwen, focus en zichtbaarheid.

Begrijp jij dat krachtige copy & content daarbij onmisbaar is? Ga dan met me in gesprek. Dan kijken we samen of het klikt en of ik de persoon bent die je zoekt.

Contact

rachel@rachelfelix.nl

online

@schrijfsoda